Tuesday, August 9, 2011

Jom join bloglist #20 Super TEDDY!

Assalamualaikum bloggers,
Jom join bloglist rakan kita ni :)

Senang je cara nak join (pejam mata pun boleh :p)

  • Kena jadi follower blog ni dulu tau
  • Buat entry bertajuk --> Jom Join Bloglist 20 SuperTeddy
  • Letakkan banner kat atas ni kat dalam entry korang dan link-kan kat entry nie
  • Masukkan blog ini sebagai bloglist anda
  • Last sekali, jangan lupa tinggalkan komen & link entry yang korang dah buat tu ye

Haaa, senang kan?
Apa lagi, jom ler join!

:)

2 comments:

  1. Dah follow fyqa tak? hehe.
    btw thx sbb jadi Super Teddy :D

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari ninie untuk empunya blog..
    ninie dtg dari segmen bloglist 20 super teddy (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-20-superteddy.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...