Tuesday, March 31, 2009

KEJE + NYAMUK + SKIP 3 CLAS + XHANTAR ASGNMENT GROUP= GILAAAA!!!!!

aku tension btol a ari ni.. mlm td tido kol 4 siapkan ad compilation... sbb aku baru tawu kne hntr ad compilation tu ari ni.. aku ingt after stdy wix... aku memg skip clas research pg ni.. pastu skip clas copywriting kol 1 ni... da 2 clas aku skip!!! sbb aku ingt nk hntr ad compilation tu kol 4 ni... ape yg lebih membengangkan aku sbb.. clas kol 4 ni cancel!!!! OMG!!!!! da la tu... radio ad yg da disiapkan dari last wik ade kat aku...supposed hntr ari ni.. aku punye a snggup skip bnyk clas ari ni..sbb nak siapkan compilation ad.. pastu clas cancel then asgment group delay hntar!!! arggghhhh.... aku wat keje sia2 je spnjg mlm td!!!!!

ape yg lebih membengangkan aku ialah... NYAMUK!!! habis gatal2 bdn aku.. sambil wat keje, sambil garu je.. tak tahan aaa.... da mcm2 ubt nymuk aku try.. yg letrik, manual, spray..? juz name it! aku TENSION btol sgt2 ni... tekanan gile2 aaaaaaaa!!!!!! Tolong a pergi jauh2 dari hidup aku wahai nyamuk! aku xkacau hidup ko.. ko xpayah la kacau hidup aku..!!! aku da ckup tension da skang niiiii!!!!!!!!!!

6 comments:

  1. satu lagi kau lom try.makan nyamuk2 tu.jahaha

    ReplyDelete
  2. hiyargghh...anti-nyamukman datang mmbantu!!huhu..ilek na..nnt tensen2 kene strok lak nnt..hahaha

    ReplyDelete
  3. chill yang..we all pun da tekanan gile da..almst kene strok siapkn keje Ad 2 then x mntk..cm siot! hihiks! but at least da siap kn? :p btw, try mndi ng shieldtox, mb die da x gigit r kot..hihiks!

    ReplyDelete
  4. hihi...amy.. adoiii..kbot taw siapkan compilation ad tu.. rase cm rugi sgt2 xg claz td..huhhh.. btol ckp u amy.. nasi bek da siap..
    ade jgk hikmah nye...

    ReplyDelete
  5. ina....
    jgn la tension..meh dduk kt bilik kami...
    best2!!!
    sejuk+ramai+kurang nyamuk=tdo best-garu2 badan..hehehe~

    ReplyDelete
  6. hahaha..pdn muka ko..wekkk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...